Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Laura Tesoro sluit periode rond songfestival definitief af

Onze songfestivalkandidate vindt het tijd om verder te gaan met haar veelbelovende carrière en sluit het hoofdstuk rond What’s the Pressure graag af nu ze een award won bij Radio 2 Zomerhit.

Tesoro’s songfestivalliedje What’s the Pressure was genomineerd in de categorie ‘Beste Anderstalige Lied’ en ze won de award. Laura is enorm blij met de prijs. In een dankwoord dat ze op haar accounts op sociale media zette, zegt ze dat deze award de ideale afsluiter is van een fantastische periode.

‘Trots en dankbaar! Een mooie afsluiter van het hoofdstuk What’s the Pressure. Ik wil iedereen bedanken voor alle steun tijdens de rollercoaster waar ik na de voorrondes van Eurosong ben ingestapt. Mijn team, familie, mijn vriend, vrienden, fans, collega’s, bandleden en uiteraard iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan de song! Dikke merci!!’, post ze.

 

Dat Laura zich nu graag focust op de toekomst is begrijpelijk. Ze heeft heel wat optredens op de planning staan, er komt nieuwe muziek aan en binnenkort is ze natuurlijk te zien als presentatrice van Belgium’s Got Talent op VTM, samen met Koen Wauters.

Advertentie