Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Måns Zelmerlöw en Katrina van the Waves in Britse voorronde

Zelmerlöw, die in mei het songfestival in Stockholm aan de zijde van Petra Mede presenteert, zal een gastoptreden verzorgen tijdens de Britse preselectie Eurovision: You Decide op 26 februari.

Op het Britse Radio 2 werd het nieuws officieel bekendgemaakt. Hij is niet de enige ex-winnaar die aan bod zal komen, want ook Katrina Leskanich mag komen zingen. De van oorsprong Amerikaanse zangeres won in 1997 het songfestival in Dublin als lid van de groep Katrina & The Waves, met de klassieker Love Shine a Light.

Ster op de dansvloer

Nadat Loïc Nottet furore maakte in de Franse versie van Sterren Op De Dansvloer, zou ook Måns Zelmerlöw in de running zijn om deel te nemen aan de Britse versie. De BBC zou voor de veertiende jaargang van Strictly Come Dancing songfestivalwinnaar Måns Zelmerlöw op het oog hebben. Een interne bron bij de BBC meent dat de omroep graag een Europese ster zou toevoegen aan de line-up. ‘Bovendien ziet hij er erg knap uit en zorgt hij dus voor het nodige eye candy’, klinkt het.

Als Zelmerlöw daadwerkelijk deelneemt, belooft hij stevige concurrentie te worden voor de andere deelnemers. Hij won tien jaar geleden immers de eerste jaargang van de Zweedse versie van Strictly.

play

Tennishits

Intussen verblijft de Zweed in Melbourne waar de open Australische tenniskampioenschappen plaatsvinden.  Zelmerlöw, zelf een grote tennisfan, trad op in de Rod Laver Arena en zong voor het YouTube-kanaal van de Australian Open enkele bekende hits die hij in een tennisjasje had gestoken.

https://www.youtube.com/watch?v=VzlzVSF7HpY

Advertentie