Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Zingt Johnny Logan in ‘The Masked Singer’?

Zit er opnieuw een Songfestivalwinnaar achter een van de maskers in The Masked Singer op VTM? Die vraag stellen heel wat kijkers zich na de eerste uitzending van het tweede seizoen. De stem van deelnemer Edelhert lijkt verdacht veel op de man die de Europese liedjeswedstrijd al drie keer wist te winnen. Het zou dus best kunnen dat Johnny Logan in de voetsporen mag treden van Sandra Kim, die het eerste seizoen van het uitermate populaire programma won.

In september 2020 hadden we het bij het rechte eind: het was wel degelijk onze Belgische Songfestivalwinnares Sandra Kim die als Koningin de pannen van het dak zong in The Masked Singer. Sandra won de show en maakte een bescheiden doorstart met haar carrière. Sinds vorige week vrijdag is het tweede seizoen van het VTM-programma gestart. Wie is in het pak van o.a. Ridder, Radijsje en Papegaai gekropen? Het raden kan beginnen voor de kijkers en het bekende speurderteam.

Mr. Eurovision als Edelhert?

De speurtocht naar de man achter het masker van Edelhert, lijkt al voor een verrassing te zorgen. Oplettende kijkers menen de stem van Mr. Eurovision Johnny Logan te herkennen. Het sierlijke hert debuteerde met Rolling in the Deep van Adele. Het werd meteen heet onder de hoeven van het personage. Edelhert en Roos belandden in de gevarenzone, met die laatste als verliezer. Nog even wachten dus om Logan, die het Songfestival in zowel 1980 als 1987 won als zanger en in 1992 als componist, te ontmaskeren. Of is het toch Jasper Steverlink die we zagen optreden?

Advertentie