Junior 2015

JUNIOR 2015

Poli Genova presenteert Junior Eurovisiesongfestival

We kennen de gastvrouw voor het komende JESF in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Het is zangeres Poli Genova die de show in goede banen zal leiden.

De zangeres nam een paar maanden geleden deel aan auditierondes. Daarin verbaasde ze met haar Engels en haar zelfvertrouwen op een podium. Genova is voor songfestivalfans geen onbekende. In 2011 vertegenwoordigde ze haar thuisland Bulgarije op het songfestival in 2011. Met Na inat haalde ze de finale niet.

Poli is zeer blij maar haar rol als presentatrice: ‘Ik vind het zeer leuk dat Bulgarije dit jaar het gastland is van de meest prestigieuze liedjeswedstrijd voor jonge artiesten in Europa. Ik ben blij dat de Bulgaarse omroep BNT beslist heeft dat ik de juiste persoon ben om de show aan elkaar te praten. Ik kan niet wachten om het allemaal te ontdekken, ik ben er zeker van dat dit een onvergetelijke ervaring gaat worden!’, zegt ze in een persverklaring.

Ze verspreidde alvast deze boodschap:

play

 

Het dertiende JESF vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 november in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Zeventien landen nemen deel.

 

Advertentie