Kiev 2017

KIEV 2017

Israël – Meital De Razon nu al de te kloppen kandidate in voorronde?

Volgens krant Israel Hayom gaat zangeres Meital De Razon deelnemen aan talentenjacht Rising Star, die sinds enkele jaren dienst doet als Israëlische voorronde. Dat is best opmerkelijk nieuws want Meital is al lang geen onbekende artieste meer in Israël. Daarom lijkt ze, dankzij al haar ervaring, nu al de grote favoriete om de show te winnen.

Het is geen geheim dat Meital De Razon graag voor haar thuisland Israël naar het Eurovisiesongfestival wil. In 2013 maakte ze er met haar deelname aan voorronde Kdam écht werk van. Als publiekslieveling werd ze toen derde met het opzwepende Toda la noche

play

Nu zou ze haar kans willen wagen in Rising Star for Eurovision. Daarin wagen nieuwe muzikale talenten hun kans in de hoop het ticket richting Kiev te winnen. Vreemd, want Meital draait al een tijdje mee in de Israëlische muziekwereld en is dus niet ‘zomaar’ een onbekende zangeres. Ze scoorde al verschillende hits en bracht twee soloplaten uit. In 2014 won ze nog de award voor Best Israeli Act bij de MTV Europe Music Awards. Dat kan al tellen. Er is nog geen officiële deelnemerslijst voor de Israëlische voorronde, dus voorlopig blijven het speculaties van één krant. De voorronde start in januari.

Bad Boy is één van de laatste singles van Meital De Razon:

play

Advertentie