KIEV 2017

Ruslana, Jamala en ONUKA treden op als interval acts

Er zijn nog zekerheden: Ruslana, in 2004 zelf winnares van het Eurovisiesongfestival voor Oekraïne, zal een rol krijgen tijdens de 62e editie van de liedjeswedstrijd. De zangeres van Wild Dances verklapte zelf al dat ze gaat optreden tijdens de interval act van de finale op 11 mei 2017. In de finale op 13 mei zullen ook Jamala en band ONUKA de pauzes opvrolijken …

Ruslana, die zelf ook deel uitmaakt van de organisatie in Kiev, is een enthousiaste ambassadeur van het komende songfestival in haar thuisland Oekraïne. Dat is geen verrassing, want de zangeres zal het niet laten om te pas en te onpas de rechten van Oekraïne te verdedigen. Ze is een trotse activiste.

De kans is groot dat ze dat ook mag doen tijdens de komende editie van de liedjeswedstrijd. De zangeres heeft namelijk verklapt dat ze zal optreden tijdens de interval-act van de finale. De zangeres zal er haar gloednieuwe single in première laten gaan. Ze zegt zelf dat het een liedje met een boodschap is … Ze zal ook aanwezig zijn op de openingsceremonie. Volgens Ruslana zullen we in Kiev de langste rode loper ooit uit de geschiedenis van het songfestival te zien krijgen. Die nieuwtjes vertelde ze op de songfestival pre-party in Londen.

Andere interval acts finale bekend 

Vorig jaar was Justin Timberlake de topper die het beste van zichzelf mocht geven als pauze act in de finale. Dit jaar zijn de namen iets minder indrukwekkend: Jamala, winnares van vorig jaar, zal er haar nieuw liedje I Believe in U brengen. ONUKA, een bekende band in Oekraïne met Nata Zhyzhchenko als leadzangeres, zal ook te zien zijn tijdens de pauze. Jamala zal ook zingen tijdens de eerste halve finale. Ze brengt een nieuw nummer én natuurlijk haar winnende song, 1944.

Ruslana over inzending Rusland 

De winnares van 2004 was trouwens ook te gast op het feestje in Letland. Op een persconferentie praatte ze daar over de inzending van Rusland. De songfestivalwinnares steunt haar land voor de volle 100 procent. Ze ziet de inzending van Rusland als pure provocatie.

Руслана: Моя етнічна техніка і містичний спів, які я опанувала в горах і на чому зараз будую весь свій новий проект (як …

Geplaatst door RuslanaOfficial op maandag 3 april 2017

Advertentie