Kiev 2017

KIEV 2017

Nieuwe versies gereleased

Zoals het elk jaar gaat krijgen een aantal nummers nog een make-over vooraleer ze officieel aan de EBU overgemaakt worden als de uiteindelijke inzending voor een bepaald land. Zo konden we afgelopen weekend kennismaken met gerevampte versies voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Zwitserland.

In het Verenigd Koninkrijk kreeg het nummer van Lucie Jones een modernere toets door het inbouwen van enkele rustpunten en muziekversnellingen. Het geheel kreeg een sfeervolle moderne video mee en dit wordt door vele ‘kenners’ al bestempeld als de beste Britse inzending sinds It’s My Time’ van Jade Ewan uit 2009.

Never Give Up On You:

play

Het nummer van Alma uit Frankrijk werd omgetoverd tot een gecombineerd Frans-Engelse versie. Naast de vertaling van een aantal strofen naar het Engels kreeg het nummer ook een alternatief einde. Of dit het nummer ten goede komt kan je hieronder beoordelen. Aan de clip werd niets gewijzigd, de nieuwe tekst van het nummer werd over de oude geluidsband gezet. Bij de Engelse stukken zie je de zangeres dus nog steeds in het Frans lippen.

Requiem:

play

Ook in Zwitserland werd het nummer Apollo van Timebelle in een moderner jasje gestoken. Ook hier krijgen we een sfeervolle setting in de video, wachten hoe ze deze sfeer creëren op het podium in Kiev.

Apollo:

play

Advertentie