België

BELGIE

Bekijk: Mustii brengt ‘Before the Party’s Over’ live in ‘The Voice Belgique’

Dinsdagavond heeft Mustii zijn Songfestivalinzending Before the Party’s Over voor het eerst live gezongen op de Belgische televisie. Tijdens de liveshow van The Voice Belgique stond hij op het podium.

Eerder bracht Mustii zijn Songfestivalliedje al eerder op verschillende podia door Europa. Zo zong hij op de preparties, ofwel promoconcerten, in Madrid, Barcelona, Londen en Amsterdam.

Het eerste televisieoptreden vond dinsdagavond plaats. De Brusselse zanger was te gast tijdens de vijfde liveshow van de talentenjacht.

Bekijk hier het eerste live televisieoptreden:

play

Al aangekondigd

Het was al even bekend dat Mustii zijn liedje live ten gehore zou brengen tijdens The Voice Belgique. Dit vertelde hij aan onze redacteurs tijdens het paarse loper event van de preparty in Barcelona. Binnenkort volgt een tweede live-optreden op tv, op de commerciële zender RTL.

Onze Belgische inzending is niet de eerste Songfestivalkandidaat van dit jaar die een gastoptreden verzorgt bij het programma. Eén week voorafgaand aan het bezoek van Mustii was ook de Franse kandidaat Slimane te zien.

Advertentie