België

BELGIE

Mustii zingt Songfestivalliedje live tijdens ‘The Voice Belgique’

Mustii zal zijn Songfestivalliedje Before the Party’s Over voor het eerst live op televisie zingen tijdens de halve finale van The Voice Belgique op 16 april. Dit vertelde hij vrijdagavond tijdens de interviews in aanloop naar de preparty in Barcelona.

Onze redactie sprak vrijdagavond met de Belgische Songfestivaldeelnemer op de paarse loper in aanloop naar de preparty in Barcelona, waar hij zaterdagavond zal optreden.

Eerste televisieoptreden

Mustii zal Before The Party’s Over op 16 april live op televisie zingen, tijdens de halve finale van The Voice Belgique. Het is het eerste televisieoptreden waarin hij zijn Songfestivalliedje ten gehore zal brengen.

Hints in de videoclip

Onze redacteuren Sven en Jasper spraken in Barcelona met Mustii over zijn voorbereidingen op het Eurovisiesongfestival. Over de staging gaf de zanger nog niet veel prijs. Zo vroegen we naar het koor van ingezonden stemmen en of dit ook verwerkt zal worden tijdens zijn optreden in Malmö. We moeten geduld hebben. Mustii wilde hier nog niet veel over kwijt, maar gaf wel aan dat er hints zitten in de videoclip.

Elke Hoste

Op het Songfestivalpodium zal Mustii gestyled worden door de Vlaamse modeontwerpster Elke Hoste. De docent aan de Antwerp Fashion Academy was eerder verantwoordelijk voor de styling van onder andere Oscar and the Wolf.

Last van techniek in Madrid

Onze Belgische Songfestivaldeelnemer blikte ook kort terug op de preparty van afgelopen week in Madrid, waar hij ook aanwezig was. Afgelopen week schreven we hier al over. Hij gaf aan problemen te ervaren met de techniek en dat zijn optreden op het podium in Malmö heel anders zal zijn.

Rust

Zaterdagavond zingt Mustii dus in Barcelona. Een drukke agenda dus, want er staan meer preparties op de planning. De zanger voelt zich niet altijd even ontspannen en heeft ook behoefte aan wat rust in zijn intieme kring. Dit vertelde hij in het interview met Sven en Jasper. Het volledige gesprek kun je hier terugkijken:

 

 

 

Advertentie