Stockholm 2016

STOCKHOLM 2016

Ivan wil naakt en met wolven op het songfestivalpodium

Opschudding in Wit-Rusland waar Ivan van plan is om naakt het podium te bestijgen. Hij zou ook wolven willen betrekken bij zijn act.

Ivan won in december de nationale voorronde met Help You Fly en vorige week heeft hij de definitieve versie van zijn lied de wereld ingestuurd, inclusief wolvengehuil. Dat laatste bleek niet louter toevallig te zijn aangezien hij de dieren mee op het podium wil in mei.

‘De Zweden zitten met de handen in het haar want Ivan zal naakt op het podium staan en hij zal wolven meebrengen. Iedereen kan zich identificeren met een bepaald totemdier Mensen proberen het te onderdrukken, maar we willen dat iedereen de kleine afstand tussen mens en natuur voelt’, zo vertelde Ivans producer Viktor Drobysh aan de Russische nieuwssite LifeNews. De regels stellen dat levende dieren niet toegelaten zijn op het podium, maar zijn producer klonk alvast vol vertrouwen.

Meer informatie over de Wit-Russische kandidaat vind je hier. Ivan is een rechtstreekse concurrent van Laura Tesoro in de tweede halve finale. Hieronder kan je de definitieve versie van zijn lied bekijken.

play

Advertentie