Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERS

Helena Paparizou geeft toe: ze heeft deelname voor Cyprus afgeslagen

Roddels durven al eens waar te zijn. En kijk: Griekse Songfestivalwinnares Helena Paparizou heeft toegegeven dat ze het aanbod om Cyprus te vertegenwoordigen op het voorbije Songfestival in Lissabon heeft afgeslagen. ‘Het is niet wat ik op dit moment in mijn leven wil doen’, zegt de zangeres van My Number One.

Helena Paparizou met Fuego als Cypriotische inzending naar Lissabon? Het had gekund! Paparizou heeft in een interview met DownTown Cyprus toegegeven dat ze het aanbod had gekregen. ‘Ik vond het liedje van in het begin geweldig! Maar ik had het gevoel dat opnieuw deelnemen niet is wat ik op dit moment in mijn leven wil doen. Zo simpel is het’, geeft ze toe.

‘Eleni was de juiste keuze!’ 

Na de ‘nee’ van Helena kwam de omroep van Cyprus al snel uit bij Eleni Foureira. Ze zou uiteindelijk tweede worden en het beste resultaat ooit neerzetten voor het eiland. De winnares van 2005, die samen met haar echtgenoot naar de show keek, is vol lof: ‘Ik heb er bewondering voor, geweldig! Ze had moeten winnen, het had gekund. Je ziet het, het was de juiste keuze om mij niet te kiezen, maar Eleni!’

Met deze biecht van Helena Paparizou komt er een einde aan de speculaties. Die geruchten begonnen begin 2018 al en werden alsmaar groter toen op het internet de demoversie van Fuego gezongen door Helena lekte. Beluister die versie hieronder nog eens.

play

 

Advertentie