Nederland

NEDERLANDKIEV 2017

O’G3NE zingt songfestivalliedje ‘Lights and Shadows’ vrijdagavond voor ’t eerst live

Nu vrijdag, 3 maart, zal O’G3NE voor het eerst hun songfestivalbijdrage live brengen tijdens het programma RTL Late Night. Ondertussen lekte de titel van hun liedje al.

Aanstaande vrijdag zal in de namiddag eerst de naam van het nummer bekend gemaakt worden. Op dat moment zal het lied wellicht ook voor de eerste keer op de radio gedraaid worden. Tijdens RTL Late Night volgt het eerste live-optreden. De show op RTL is een Nederlands praatprogramma dat iedere werkdag tussen 22.30 en 23.40 uur wordt uitgezonden op de Nederlandse commerciële zender RTL 4 en wordt gepresenteerd door Humberto Tan. Deze laatste is uitermate blij met de première van het nummer tijdens zijn show, O’G3NE, is al meerdere malen te gast geweest in zijn programma en hij is naar eigen zeggen een fan van hun meerstemmig geluid.

Titel gelekt 

AD.nl pakte vandaag uit met het nieuws dat het lied, een ‘opbouwende powerballade’, Lights and Shadows heet. De inzending is geschreven en gecomponeerd door de vader van de meisjes, Rick Vol én ook Rory de Kievit schreef mee aan de song. Hij is het vriendje van Shelley.

Advertentie