Nederland

NEDERLANDALGEMEEN

Bekendmaking gaststad Songfestival 2020 volgt op 30 augustus

Rotterdam of Maastricht als gaststad van het volgende Songfestival? Vrijdag 30 augustus krijgen we het antwoord. Dat heeft de Nederlandse organisatie bekendgemaakt.

Meer informatie over de precieze manier van bekendmaking op vrijdag 30 augustus volgt later. NPO zou er iets speciaals van willen maken. Een blik op de tv-gids leert ons alvast dit: NPO 1 pakt uit met een net-geen-3-minuten-uitzending op vrijdag 30 augustus om 2 voor 12. De onthulling volgt dus rond het middaguur.

De organisatie in Nederland had zowel aan Rotterdam als Maastricht gevraagd om nog aanvullingen aan te brengen in hun bidbooks. Daarvoor hadden ze tijd tot 17.00 uur vandaag. Met die nieuwe informatie moeten de steden antwoorden proberen geven op bijkomende vragen van de projectorganisatie. Die aanvullingen moeten nu nog grondig nagekeken worden.

Op 30 augustus komt dan een einde aan de race om gaststad te worden. Verschillende steden toonden interesse en dienden voorstellen in, maar in the end bleven enkel bovenvermelde steden over.

Advertentie