NEDERLANDTEL AVIV 2019

Eurovisiesongfestivalgekte bereikt hoogtepunt in Nederland

De finale van het Eurovisiesongfestival zal op maar liefst 21 locaties op groot scherm te zien zijn in verschillende bioscopen doorheen Nederland.

Het gaat om bioscopen van Kinepolis, VUE en Pathé in onder meer Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Den Bosch, Maastricht en Utrecht. Kaarten kunnen gekocht worden via de site van AVROTROS, maar zijn in eerste instantie alleen bedoeld voor leden van de omroep. Hopen maar voor de Nederlanders dat Duncan Laurence de finale haalt!

Druk schema voor Duncan 

Ondertussen heeft Duncan zelf het heel druk. Zaterdag 4 mei treedt hij nog op in het Muziekcafé in Hilversum, live luisteren kan op NPO Radio 2 van 16.00 uur tot 18.00 uur, en dinsdag 7 mei repeteert hij al een eerste keer op het podium in Tel Aviv. Ondertussen stromen de interviewaanvragen voor de jonge topfavoriet binnen, van overal uit de wereld. Het lijkt alsof letterlijk iedereen hem even wil spreken, van Finland over het Verenigd Koninkrijk tot Frankrijk en Italië. Er zijn zoveel aanvragen dat er voor de Nederlandse pers minder tijd zal zijn.

Hopelijk kan Duncan zelf er rustig onder blijven en beïnvloedt het zijn prestatie straks niet. Komt daar nog bij dat verschillende gemeenten en concertzalen staan te springen om het festival te organiseren in 2020.

Advertentie