Nederland

NEDERLANDMALMO 2024

Joost Klein doet komende zomer Vlaamse festivals aan

Het Eurovisiesongfestival in Malmö moet nog plaatsvinden en toch zijn er deelnemende artiesten die al een tournee of minstens een aantal concerten op de planning hebben staan. Zo ook de Nederlander Joost Klein. Hij staat op de affiche van meerdere festivals in Vlaanderen.

Om te beginnen, staat Joost op zaterdag 29 juni op het gratis festival Genk on Stage, als hoofdact. Op vrijdag 12 juli staat de Nederlandse Songfestivaldeelnemer van dit jaar dan weer op Rock Zottegem. Tickets kunnen al gekocht worden. Op vrijdag 2 augustus is hij te zien in Tienen, voor Suikerrock. Tickets zijn al verkrijgbaar.

Op zondag 11 augustus staat Joost in Lokeren, op het hoofdpodium van de Lokerse Feesten. Ook daarvoor zijn al tickets te koop. Het vierdaagse Lievegemse Rijversfestival heeft hem op zondag 18 augustus op het programma staan. Er zijn zowel dagtickets als vierdagentickets te koop.

Ook in eigen land

Uiteraard zal Joost Klein ook in eigen land optreden. Zo staat hij onder andere in Enschede, in Brouwershaven en in Groningen. Zijn agenda is te bekijken op de website van Podiuminfo.

Advertentie