Nederland

NEDERLAND

Repetitiedag 3 – OG3NE zet stijlvol optreden neer

Op de derde repetitiedag in Kiev betreden de Nederlandse zangeressen het podium. Ons verslag van de eerste Nederlandse repetitie lees je hieronder terug.

Lisa, Amy en Shelley van OG3NE dragen bij de eerste repetitie al de outfits die we ook tijdens de feitelijke halve finale terug gaan zien. De Nederlanders leveren dit jaar zonder twijfel drie van de beste vocalisten af naar het songfestival, maar de song Lights and Shadows kan op minder unanieme bijval rekenen.

De podiumact is tot in de puntjes uitgekiend, met een simpele choreografie van de zussen en een podiumachtergrond die in vrij veel verschillende richtingen gaat. Dan zien we weer grote kaarsen op de LED-vloer onder hen, dan regels van de songtekst op de achtergrond met wolken, en meteen daarna weer andere afbeeldingen, zoals twee in elkaar verstrengelde handen.

De inzending van onze noorderburen steekt fel af tegen de Roemeense joligheid, en dat kan wel eens gunstig uitdraaien. Naar Nederlandse normen wordt een zeer stijlvol totaalpakket afgeleverd, waarvan we de kans zeer groot inschatten om het zowel donderdag- als zaterdagavond te zien te krijgen.

play

Advertentie