Nederland

NEDERLAND

Stem hier op de allerbeste Nederlandse Songfestivalinzending ooit

Na weken van punten geven op tien op de Facebook- en Instagrampagina’s van Songfestival.be en Songfestivalweblog.nl is het zover: de finale! We zoeken een laatste keer naar de beste Nederlandse Songfestivalinzending ooit.

De vijftien inzendingen met de hoogste scores op tien hebben zich geplaatst voor de tweede en beslissende stemronde. Die hoogste scores werden door jullie gegeven op onze sociale media. De lagere plaatsen van de rangschikking maken we de komende dagen bekend in extra artikelen.

In onderstaand stemformulier kun je de typische Songfestivalpunten van een tot twaalf uitdelen aan jouw persoonlijke top tien. Let op dat je op tien verschillende songs stemt en vergeet ons niet te laten weten vanwaar je stemt. De stemming sluit nu dinsdagavond om 21.00 uur. Alle stemmen die nadien binnenkomen, worden niet meer meegeteld! Je kunt ook slechts één keer stemmen en moet aangemeld zijn met een Google-account. Zo vermijden we dat mensen meerdere keren stemmen en valsspelen.

We tellen alle punten op per gebied (België, Nederland en de rest van de wereld), waarbij de favoriet van alle stemmers uit een bepaald gebied daarvan de twaalf punten krijgt, de nummer twee tien punten enzovoort. Zo eindigen we uiteindelijk met drie puntensets van een tot twaalf (dus een van België, een van Nederland en een van de rest van de wereld), en die vormen de einduitslag.

Facebook Live

Die einduitslag wordt donderdag 31 januari tussen 19.30 en 20.00 uur bekendgemaakt op de Facebookpagina van Songfestival.be. Onze redacteurs Jonathan en Philip gidsen je doorheen de resultaten in een spannende Facebook Live-uitzending. Nadien zijn alle details van de uitslag uiteraard terug te vinden op onze site. En wie weet hebben ze ook nog ander nieuws in petto …

Alle vijftien liedjes op een rij vind je in deze afspeellijst:

De stemming is gesloten.

Advertentie