San Marino

SAN MARINOLISSABON 2018

San Marino vertegenwoordigd door Jessika ft. Jenifer Brening

De omstreden Sanmarinese voorronde 1 in 360 zit erop. De ministaat wordt in Lissabon vertegenwoordigd door Jessika ft Jenifer en Who We Are.

Gedetailleerde resultaten werden niet prijsgegeven tijdens de uitzending, enkel de top drie werd bekendgemaakt. Sara de Blue werd met de tweede plaats beloond, maar het goud ging naar een gelegenheidsduo. Jessika Muskat is een Maltese en nam al verschillende keren zonder succes deel aan de Songfestivalvoorronde in haar eigen land. Jenifer Brening is een Duitse zangeres, afkomstig uit Berlijn.

De voorronde in San Marino, de eerste ooit voor het landje, was erg omstreden, zoals we eerder al schreven. De finale werd rechtstreeks afgewerkt vanuit de Slovaakse hoofdstad Bratislava, en de organisatie was in handen van de vader van ex-Songfestivalkandidate Zoë Straubb, die niet alleen jurylid was en ook een van de gastartiesten was, maar ook actief meeschreef aan verschillende van de liedjes. San Marino doet mee aan de tweede halve finale van het ESF 2018, in de eerste helft.

#Deelnemer(s)NummerPlaats
1Camilla NorthYo no soy tu chica
2Judah GavraStay
3Tinasha MakuraFree Yourself
4Giovanni MontalbanoPer quello che mi dai
5IROL ft. BastiSorry
6Jessika ft. Jenifer BreningWho We Are1
7BastiStay
8Emma SandströmDiamonds
9Sara de BlueOut of the Twilight2
10Jenifer BreningUntil the Morning Light
11Franklin CallejaStay

Who We Are klinkt als volgt:

play

Advertentie