Lissabon 2018

LISSABON 2018

Belgische songfestivalkandidaat voor 2018 vanavond bekend

Ons land is het allereerste om zijn kandidaat voor het komende Eurovisiesongfestival in Lissabon officieel bekend te maken. Vanavond in talkshow Van Gils & Gasten zal Lieven Van Gils de kersverse Belgische songfestivalkandidaat ontvangen in de studio. Hierna zal de kandidaat zich samen met VRT focussen om een geschikt nummer en passende act te vinden voor het festival van 2018.

‘We naderen de afrondingsfase’, vertelde VRT-woordvoerder Hans Van Goethem ons enkele weken geleden en kijk: de Vlaamse omroep is nu al klaar om zijn kandidaat voor het songfestival officieel voor te stellen aan het grote publiek. Het is op dit moment niet duidelijk of het gaat om een zanger, zangeres of groep. En gaat het om een bekende kop? Ook dat blijft voorlopig een grote verrassing.

Focus op inzending

De kandidaat zal een praatje maken met Lieven Van Gils maar zal daarna geen interviews meer geven om zich zo samen met VRT te focussen op de volledige inzending voor Lissabon 2018. Laat het duidelijk zijn: een lied is er op dit moment niet.

Van Gils & Gasten start vanavond om 22.10 uur. Hou onze website en accounts op sociale media extra in de gaten. Zo hoef je niets te missen over de spannende bekendmaking.

Spannend, zeg! 😮

Geplaatst door Songfestival.be op woensdag 27 september 2017

Advertentie