Rotterdam 2020

ROTTERDAM 2020

Ook Glennis Grace treedt op tijdens finale Songfestival 2020

Niet alleen Afrojack, maar ook Glennis Grace zal te zien zijn op het podium tijdens de finale van het Songfestival 2020 op 16 mei. Tijdens een aankondiging van talkshow Op1 werd dit duidelijk. Vanavond om 22.20 uur zal Gerben Bakker, Head of Show, te gast zijn in het programma op NPO1 met een update over het Songfestival 2020.

Het is bekend: tijdens het Eurovisie Songfestival 2020 zal Glennis Grace naast Afrojack staan. Zij was de eerste met wie…

Geplaatst door Op1 op Maandag 9 maart 2020

Vanmiddag werd tijdens de radiovariant van het programma Veronica Inside al gehint op een samenwerking tussen Glennis Grace en Afrojack als intervalact op het Songfestival in Rotterdam. De organisatie maakte al bekend dat Afrojack onderdeel zou zijn van de intervalact. Voor het optreden tijdens de pauze is een orkest samengesteld van jonge musici door De Orkestkeuken, Codarts Rotterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Glennis Grace deed vijftien jaar geleden, in 2005, zelf mee aan het Songfestival in Kiev, Oekraïne. Met haar lied My Impossible Dream bleef ze steken in de halve finale.

Advertentie