Rotterdam 2020

ROTTERDAM 2020

Sietse Bakker: ‘Binnenkort meer nieuws over hotelkamers Rotterdam’

De organisatie van het Songfestival 2020 komt ‘binnenkort’ met meer nieuws naar buiten over hotelkamers in Rotterdam voor het Songfestival 2020. Dat zegt Event Supervisor Sietse Bakker in een exclusief interview met Songfestival.be, dat morgen online komt.

Songfestivalfans die naar Rotterdam willen voor het ESF 2020 wachten vol spanning op de eerste ronde van de ticketverkoop, nu donderdag, maar daarnaast houdt nog een ander noodzakelijk iets hen in de ban: de zoektocht naar accommodatie. Bij de bekendmaking van Rotterdam als gaststad eind augustus liep het meteen storm op Booking.com en Airbnb, met als gevolg dat nagenoeg alle kamers in de stad volgeboekt zijn voor de Songfestivaldata. Wat nog over is, wordt soms aan astronomische bedragen aangeboden.

Sietse Bakker zegt aan onze website dat we de hoop nog niet mogen opgeven: ‘We hebben in de bidfase drieduizend kamers laten blokkeren, waar we binnenkort nog meer nieuws over naar buiten brengen.’ Dat betekent dat er binnenkort een nieuwe lading beschikbare accommodaties wordt vrijgegeven, en het de moeite loont de grote boekingwebsites in de gaten te blijven houden.

Verder doet Bakker nog een oproep: ‘Hou in gedachten dat Nederland relatief klein is en je best ook buiten Rotterdam voor een verblijf kan kijken.’

Advertentie