Rotterdam 2021

ROTTERDAM 2021

Nikkie de Jager krijgt presentatierol tijdens Songfestival 2021

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, zou tijdens het Eurovisiesongfestival 2020 af en toe vanuit de green room verslag doen. Toen bleek dat het festival op een andere manier zou worden ingevuld, stond Nikkie paraat als online-verslaggever tijdens Eurovision: Europe Shine a Light. Nu blijkt in een van de laatste video’s van de make-up artieste dat haar is gevraagd om in 2021 Jan, Chantal en Edsilia te vervoegen tijdens de presentatie van het festival.

‘Ik heb mijzelf dit jaar moeten bewijzen. Nu zij gezien hebben wat ik kan, hebben ze mij een upgrade gegeven. Nu ben ik één van de presentatoren. Het is geweldig dat ze mij die mogelijkheid geven’, vertelt Nikkie in de video waarin ze terugblikt op 2020 en alvast vooruit kijkt naar wat komen gaat in 2021.

In onderstaande video het fragment waarin Nikkie het nieuws vertelt vanaf 8.16 minuten.

Eurovisiesongfestival 2021

Het Eurovisiesongfestival 2021 vindt plaats op 18, 20 en 22 mei vanuit Ahoy in Rotterdam. Voor nu zijn er vier mogelijke scenario’s gepland. Van een festival zoals we dat gewend zijn tot een festival waarbij (een deel van) de artiesten het vanuit eigen land bijwonen. Meer hierover wordt later bekend gemaakt.

Advertentie