Stockholm 2016

STOCKHOLM 2016

Britse Katie Price naar Stockholm? ‘Ik wil eerherstel’

Katie Price doet haar verhaal in het Britse televisieprogramma Safeword. ‘Nee zeggen doe ik niet, ik wil eigenlijk wel eens deelnemen aan het songfestival. We gaan toch nooit meer winnen. Al is het maar om eindelijk mijn reputatieschade uit 2005 recht te zetten.’

Het omstreden fotomodel nam in 2005 deel aan de Britse voorronde met het nummer Not Just Anybody. Ze droeg een opvallend rooskleurig latex pak en zong verschrikkelijk slecht.  Ze werd uiteindelijk tweede achter Javine, maar Katie ziet haar deelname als één grote flop. ‘In heel mijn carrière heb ik daar het meeste spijt van. Ik was zeven maanden zwanger en zag er uit als een roze condoom. Ik deed enkel mee omdat iemand mij een platendeal beloofde’, zegt Price.

Het nieuws komt samen met de oproep van songfestivalcommentator Scott Mills om het festival in het Verenigd Koninkrijk serieuzer te benaderen. Katie Price is door haar turbulente leven en carrière niet meteen de meest serieuze mediafiguur die er rond loopt. Ze is een veel gevraagd naaktmodel, liet verschillende borstvergrotingen uitvoeren, heeft een stomend liefdesleven en won dit jaar Celebrity Big Brother. In haar thuisland noemen ze Katie de Britse Pamela Anderson.

Katie in 2005:

play

Advertentie