NEDERLANDSTOCKHOLM 2016

Douwe Bob presenteert songfestivallied op 4 maart

Voor de Nederlandse songfestivalfans wordt 4 maart 2016 een datum om aan te kruisen in hun agenda. Dan maakt Douwe Bob immers zijn songfestivalinzending bekend. Dat is twee dagen later dan eerst gezegd.

Via sociale media raakte bekend dat de Nederlandse inzending voor het songfestival zal voorgesteld worden op 4 maart.

Een tijdje geleden zei Douwe Bob in een radio-uitzending bij songfestivalcommentator Jan Smit dat het nummer op 2 maart aan de wereld zou worden voorgesteld. ‘Momenteel zijn we het lied nog aan het perfectioneren’, klonk het toen. Is niet duidelijk waarom de datum verschoven is.

De Nederlander denkt ook volop na over de uitvoering en presentatie van het lied. ‘Ik ga sowieso niet dansen. Ik trek een mooi pak aan en ik denk dat ik dingen kan winnen door charmant in de camera te kijken, ik denk dat daar mijn kracht vooral ligt’, aldus Douwe Bob. De organisatoren van muziekfestival Paaspop hebben Douwe Bob als een van de headliners bekendgemaakt en kijken uit naar zijn komst. ‘Wellicht komt er een live-uitvoering op Paaspop voor een groot en hopelijk enthousiast publiek. Dat zou een mooie promotievideo kunnen worden want juichende en meezingende fans doen het altijd goed’, klinkt het. Het festival vindt eind maart plaats in Schijndel.

Ook in de Nederlandse politiek heeft men vertrouwen in hun vertegenwoordiger op het songfestival. In Rotterdam claimt de VVD alvast de organisatie van het songfestival in 2017, zoals je in onderstaande tweet kan lezen.

Douwe Bob bracht vanmorgen ook nog We’ll Be Gone live in de uitzending bij Jan Smit. Hieronder kan je zijn optreden herbekijken.

play

Advertentie