Stockholm 2016

STOCKHOLM 2016

Grootse ‘Eurovision The Party’ in Tele2 Arena

De Tele2 Arena in Stockholm zal zaterdag 14 mei onderdak bieden aan een enorm songfestivalfeest. De Grand Final van het Eurovisiesongfestival wordt er live uitgezonden op een gigantisch scherm van 300 vierkante meter. De presentatie wordt live verzorgd door Sanna Nielsen, zij nam deel aan het songfestival in 2014 voor Zweden. Sanna toont de toeschouwers ook exclusieve backstagebeelden tijdens de finale.

Eurovision The Party biedt een alternatief voor alle fans die geen tickets hebben kunnen verkrijgen voor de show. Het evenement zal bestaan uit een pre-party, de uitzending van de finale en after-party. Sanna Nielsen zal de toeschouwers door de show loodsen met exclusieve beelden en interviews.

De Zweedse jury zal haar punten live vanuit de Tele2 Arena geven. Dat betekent dat alle aanwezige fans ook even op TV kunnen komen. Er zullen ook optredens zijn van onder andere Loreen, Carola, Danny Saucedo, Panetoz en DJ Tim Henri.

De online ticketverkoop start op vrijdag 18 maart om 10:00 uur op AXS.com en meer informatie over het evenement is te vinden op de officiële website van het evenement.

Advertentie