Stockholm 2016

STOCKHOLM 2016

Justin Timberlake brengt première van nieuwe single tijdens finale

Tijdens de finale van het songfestival op zaterdagavond 14 mei zal de befaamde zanger Justin Timberlake de nummer 1-hit Can’t Stop the Feeling brengenDe songfestivalproducers zijn erg enthousiast aangezien dit een speciale gebeurtenis is die ongetwijfeld nog meer kijkers naar het programma lokt.

De kijkers van het 61e songfestival in Stockholm worden tijdens de finale getrakteerd op een exclusief optreden van Justin Timberlake als intervalact. Hij zal zijn gloednieuwe single Can’t Stop the Feeling brengen op het podium voor de toeschouwers in de Globen Arena en de 200 miljoen kijkers thuis. Dit is echter een speciale intervalact, aangezien het niet alleen de wereldpremiere van zijn single is, maar ook van een wereldberoemde ster op het songfestivalpodium.

De Zweden zijn erg trots om Justin te mogen verwelkomen. Hierbij komt dat de tekstschrijvers Max Martin en Shellback, die het lied in samenwerking met Justin hebben geschreven, beiden Zweden zijn. ‘We zijn erg trots om een van ’s werelds beste artiesten te mogen verwelkomen! Het is een eer en een inspiratie voor ons allemaal!’, aldus Martin Österdahl, uitvoerend producent van het songfestival.

Beluister Justins single:

play

Advertentie