Stockholm 2016

STOCKHOLM 2016

Laura Tesoro: ‘Songfestivalfans zijn de leukste die er zijn!’

Zangeres Laura Tesoro blikte in het VTM Nieuws terug op haar geslaagde deelname aan het Eurovisiesongfestival. De fans van de show krijgen van haar alle lof! Diezelfde fans zullen wel nog eventjes moeten wachten op een album

In het interview met de ploeg van VTM Nieuws krijgen we een zeer tevreden Laura te zien: ‘Het gevoel dat je op dat podium krijgt, is onbeschrijfelijk. Ook al sta je er maar drie minuten. Er staat zoveel volk naar je te kijken en de fans van het songfestival zijn op dat moment de beste fans die je kan hebben! Ze zijn van de eerste tot en met de laatste seconde enthousiast, staan te springen en maken er zo een groot feest van’, zegt Tesoro voor de camera.

De jonge zangeres is hot momenteel, maar een album zit er nog niet aan te komen. ‘Ik ben zo hard bezig geweest met het songfestival, dat ik geen tijd heb gehad om met een plaat bezig te zijn. Er komen wel enkele singeltjes aan, maar een album zal zeker nog niet voor deze zomer zijn.’ Je kan het hele interview met Laura Tesoro online bekijken.

Advertentie