Stockholm 2016

STOCKHOLM 2016

Wat voorspellen de bookmakers voor de finale?

Morgenavond weten we wie het 61ste Eurovisiesongfestival wint. De bookmakers weten natuurlijk al lang wie er zal zegevieren. Nu het finaleveld compleet is, nemen we eens een kijkje op de goksites. Welke landen doen het goed en vooral: waar staan België en Nederland?

Oddchecker.com lijst zowat alle biedingen bij de populaire bookmakers op. Rusland staat nog steeds op de eerste plaats, andere landen komen wel dichterbij maar iedereen blijft geloven in de winstkansen van Sergey Lazarev. Na haar uitstekende performance van gisterenavond is Dami Im voor Australië naar de tweede plaats gesprongen, Jamala zou volgens de bookmakers met brons terugkeren naar Kiev. Frankrijk en Zweden zijn uit de top drie gevallen, maar staan voorlopig op een respectievelijke vierde en vijfde plaats. Er is ook veel vertrouwen in Armenië. Het land staat al op de zesde plaats.

Dit artikel is natuurlijk een momentopname en op dit moment valt België opnieuw buiten de top tien. Een paar uur geleden stonden we wel nog tussen de beste tien landen. Voorlopig zou Laura Tesoro volgens de gokkers op plaats 12 terecht komen. Douwe Bob staat ondertussen op de negende plaats. De bookmakers hebben het minst vertrouwen in Duitsland, Hongarije en Tsjechië. Zo zou Duitsland net als vorig jaar laatste worden.

Het volledige lijstje van de bookmakers op Oddchecker:

bookmakers2016

Advertentie