Uncategorized

UNCATEGORIZED

Belle Perez releaset nieuwe album ‘Agua y fuego’

Het populaire VTM-programma Liefde voor Muziek heeft het alweer voor elkaar gekregen. Belle Perez kan haar naam opnieuw in de schijnwerpers zetten dankzij haar deelname aan het goedbekeken programma. Als kers op de taart volgt nu ook een gloednieuw album.

Agua y fuego werd op 19 februari uitgebracht. Intussen kwam het album op nummer zes binnen in de Vlaamse Ultratop. Naar goede gewoonte laat Belle opnieuw de Spaanse furie in zich los en is het opnieuw een swingend en latin getint feestje geworden.

Bij de albumvoorstelling was ook de producer, Jacobo Calderon, aanwezig. Hij feliciteerde de Eurosong-zangeres met haar prestaties, vertelde het publiek dat ze een ‘fuego’ (vuur) is op het podium en roemde haar stem en mooie Spaanse tongval.

De promotie van het album loopt erg vlot. De agenda van de enthousiaste zangeres staat vol signeersessies en akoestische optredens. Het VTM-programma Liefde voor Muziek slaagt er dus opnieuw in een artiest succesvol in de spotlights te zetten. Denk maar aan de bloeiende zangcarrière van Stan Van Samang.

Advertentie