Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSUNCATEGORIZED

Blanche mag optreden met wereldberoemde componist

Wie afgelopen donderdag gekeken heeft, had het al gezien: onze songfestivalkandidate van dit jaar Blanche dook op in Van Gils & Gasten om op te treden samen met James Newton Howard, een wereldberoemde componist. De man was onder indruk van onze jonge zangeres.

James Newton Howard geeft in november een concert in Antwerpen, hij kwam er over praten met Lieven Van Gils. Maar voor ze begonnen aan hun praatje begeleidde hij onze Blanche tijdens het liedje The Hanging Tree. De song, uit de film The Hunger Games, is één van zijn vele succesvolle composities. De man schreef muziek voor meer dan 120 films en dat leverde hem tal van nominaties op voor Oscars, Grammy’s en Golden Globes.

Howard zoekt nog een zangeres om ook tijdens zijn concert in België mee op te treden. Hij hoopt dat Blanche deelneemt aan de wedstrijd. ‘Ik hoop echt dat ze het doet, ze heeft heel veel talent en is geweldig’, vond de man. Of misschien kiest hij toch voor Margriet Hermans? Zij was namelijk ook te gast in de show op Eén.

Advertentie