Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSUNCATEGORIZED

Charlotte Perrelli op Antwerp Pride

De organisatie van Antwerp Pride heeft een groot hart voor winnaars van het Eurovisiesongfestival. Alexander Rybak, Dana International, Ruslana, Conchita én Sandra Kim stonden allemaal al op affiche van het closingfestival. Dit jaar komt de Zweedse winnares Charlotte Perrelli langs in Antwerpen.

Het is alweer de twaalfde editie van de Antwerp Pride. Dit jaar zal die plaatsvinden van 7 tot en met 11 augustus. Tal van evenementen aangaande LGBT+ zullen dan in de grootstad plaatsvinden. Het is een feest om te vieren dat je mag en kan zijn wie je wil. Op zondag 11 augustus vindt het closingfestival plaats. Dit is een muziekfeest, op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen, om het einde van de feestweek te vieren. Elk jaar opnieuw staan er tienduizenden mensen te kijken naar de show met nationale en internationale artiesten.

Winnaars Songfestival

In de twaalf jaar dat het festival bestaat, zijn er al enkele winnaars van het Eurovisiesongfestival gepasseerd. Dit jaar komt er met Charlotte nog eentje bij. Dana International en Ruslana stonden al op de affiche en Alexander Rybak en Conchita zelfs twee keer. In 2012 stond ook Loreen op een evenement tijdens de Antwerp Pride, al was dit, net als Netta vorig jaar, niet op het closingfestival.

Some of you already guessed it: Charlotte Perrelli is coming to our official Closing Festival on the 11th of August!…

Geplaatst door Antwerp Pride op Zondag 26 mei 2019

Gratis toegang

Net zoals de voorbije jaren zal het festival op zondag 11 augustus gratis zijn voor iedereen die wil komen kijken. Voor meer informatie kan je terecht op de Facebookpagina van Antwerp Pride.

Advertentie