UNCATEGORIZED

Christoff in rouw na overlijden Eddy Wally

Christoff beleeft enkele barre dagen nu naast zijn goede vriend Eddy Wally ook zijn grootmoeder en meter is overleden.

Tweevoudig Eurosong-deelnemer Chistoff was een van de eersten om te reageren op het overlijden van collega Eddy Wally. ‘Heel veel sterkte aan Marina Wally en haar familie met het overlijden van onze goeie vriend Eddy. Wat zal hij blij zijn om Marietje terug te zien. Ze zijn eindelijk weer samen. Bedankt voor je oprechte vriendschap mijn vriend! We gaan je eeuwige glimlach missen’, klonk het op zijn Facebookpagina.

Eddy Wally stierf zaterdagavond en werd 83 jaar. Ondanks zijn bijnaam The Voice of Europe, heeft hij nooit deelgenomen aan het songfestival. Al had Eddy wel wilde plannen met de liedjeswedstrijd. Door de jaren heen verkondigde hij in verschillende interviews dat hij een nummer klaar had voor de Vlaamse voorronde, maar als puntje bij paaltje kwam stuurde hij nooit effectief iets in.

Christoff liet op Facebook ook weten dat hij zijn grootmoeder en meter Gaby Van Droogenbroeck heeft moeten afgeven. Hoewel ze vorige week donderdag is overleden, maakte de Vlaamse zanger het nieuws vandaag pas wereldkundig via Facebook.

lieve meter, veel hebben we niet meer kunnen zeggen, veel hebben we niet meer kunnen doen. alles is zo snel gegaan en…

Geplaatst door Christoff op maandag 8 februari 2016

Advertentie