Uncategorized

UNCATEGORIZED

Daar is de scheurjurk weer

In het Nederlandse programma It Takes 2 haalde Trijntje Oosterhuis het voorbije weekend haar intussen wereldberoemde scheurjurk nog eens boven. De jurk leverde haar tijdens haar deelname aan het songfestival in 2015 heel wat persaandacht op toen ze hem droeg tijdens een repetitie.

In de zesde aflevering van It Takes 2 moesten de kandidaten een duet brengen met hun coach. Jan Versteegh, presentator op de Nederlandse televisie, moest met coach Trijntje Osterhuis een versie brengen van The Lady is a Tramp. Voor de gelegenheid haalde Trijntje de scheurjurk nog eens boven, gecombineerd met een blauwe pruik zoals ook Lady Gaga en Tony Bennett dat in hun versie van Frank Sinatra’s lied doen.

De jurk raakte in sneltempo beroemd toen Trijntje hem droeg tijdens een repetitie van het songfestival in Wenen vorig jaar, misschien zelfs beroemder dan haar nummer Walk Along. Maar positief waren de berichten over het ontwerp niet. Ze waren zelfs zo slecht dat de zangeres toch maar van outfit wisselde voor de live show.

play

It Takes 2 is een nieuw format op de Nederlandse televisie, gepresenteerd door Gordon en Chantal Janzen. Negen bekende Nederlandse beroemdheden worden onder verdeeld in drie teams met een coach. Coaches van dienst: Glennis Grace, Waylon en Trijntje Oosterhuis. Ze nemen elk drie bekende Nederlanders onder hun vleugels en wekelijks valt een kandidaat af.

Advertentie