Uncategorized

UNCATEGORIZED

Dana International valt Caitlyn Jenner aan

Zangeres Dana International en mediafiguur Caitlyn Jenner zijn zonder twijfel twee van de meest bekendste transvrouwen ter wereld. Dat wil echter niet zeggen dat er wederzijds respect is. In een recent interview doet Dana International namelijk grove uitspraken over Jenner. ‘Ze praat en ziet er uit als een man’, sneert de Israëlische diva.

De zangeres van Diva en Ding Dong doet haar uitspraken in een interview met de Israëlische celebwebsite Walla! News. Wanneer het over het leven van La International gaat, komt ook Caitlyn Jenner als gespreksonderwerp naar boven. Blijkt dat Dana haar bedenkingen heeft bij Jenner’s plotselinge status van transicoon. ‘Ik las in een interview met Caitlyn dat volgens haar sommige transvrouwen niet vrouwelijk genoeg zijn en dat de maatschappij het daar moeilijk mee heeft! Dat maakte mij zeer kwaad. Zij heeft alle aandacht, veel geld en leeft de grote American Dream en gaat dan onze transfamilie bekritiseren.’

‘Het maak toch niet uit hoe je er uit ziet? Ik vind zulke uitspraken ongelooflijk dom. Ze komen dan nog van iemand who looks like a man, walks like a man and talks like a man. Als Caitlyn in de spiegel kijkt en denkt dat mensen haar niet zien als een man in een kleed, dan heeft ze het grondig mis. Ze is niet vrouwelijk. Als ze dan zulke uitspraken doet, dan valt ze ook zichzelf aan’, zegt Dana kwaad.

Advertentie