Uncategorized

UNCATEGORIZED

Eerste namen ‘Melodifestivalen 2016’ gelekt?

Krant Aftonbladet pakt uit met namen van artiesten die, volgens de krant, zullen deelnemen aan de Zweedse preselectie. Concurrent Expressen lekt vier namen en Nöjesbladet komt met één naam op de proppen.

Volgens Aftonbladet gaat het in eerste instantie om Ace Wilder, Oscar Zia, Samir & Viktor en Zweedse Idool-winnares Lisa Ajax. De voorbije jaren pakte de krant ook uit met mogelijke namen voor Melodifestivalen. Uiteindelijk zaten ze er nooit ver naast.

Ace Wilder was in 2014 de grote ontdekking uit de Zweedse voorronde. Met Busy Doin’ Nothin’ moest ze nipt de duimen leggen voor Sanna Nielsen. Zia werd datzelfde jaar achtste in de finale. Het duo Samir & Viktor haalde in 2015 ook de finale van Melodifestivalen. Lisa Ajax zou haar debuut maken in de populaire liedjeswedstrijd. Ze won vorig jaar de talentenjacht Idool. Ook de 16-jarige Frans Jeppsson, Pernilla Andersson (nam al deel in 2011) en debutante van 2015 Isa zitten naar alle waarschijnlijkheid weer in de race.

Expressen claimt dat lievelingen Dinah Nah, Panetoz, danseres Sigrid Brenson en Pidde Pannkaka aan de start zullen verschijnen. Nöjesbladet schrijft dat Linda Bengtzing voor een zesde keer haar kans zal wagen. Linda zou aan de start verschijnen met een song van Robin Stjernberg, in 2013 de Zweedse kandidaat.

De officiële deelnemerslijst zal hoogstwaarschijnlijk in november bekend worden gemaakt.

play

Advertentie