Uncategorized

UNCATEGORIZED

Esther Sels maakt van De Grietjes weer trio

De zangeres, bekend van Idool 2007 en Eurosong 2008, is het nieuwe lid van meidengroep De Grietjes. Ze deelt het podium met Isabelle A en Anneke van Hooff.

Esther vervangt Silvy ‘Sil’ De Bie die zich meer wil focussen op haar (bescheiden) solo-carrière. Het team achter De Grietjes gaf via sociale media al geruime tijd tips over het nieuwe grietje. Even werd gedacht dat songfestivalzangeres Xandee het nieuwe vriendinnetje van Isabelle en Anneke zou worden. Uiteindelijk werd het dus Esther, die met deze nieuwe stap in haar carrière weer in the picture komt te staan na een lange periode van radiostilte. Ze raakte vooral bekend nadat ze tweede werd in Idool 2007 en ze bracht voor en na die deelname verschillende liedjes uit.

https://www.youtube.com/watch?v=4OKhJ1DarLE&feature=youtu.be

 

De Grietjes had met Isabelle A en Sil al een serieuze Eurosong-injectie en met de komst van Esther blijft dat zo. Sels nam in 2008 deel aan de preselecties en was de enige met een Nederlandstalig liedje. Game Over eindigde echter laatste in de poule. Isabelle A nam in 1999 deel aan Eurosong, terwijl Sil het in 2014 tot in de finale schopte van de wedstrijd.

play

 

Advertentie