UNCATEGORIZED

Eva Daeleman kampt met burn-out

Eva Daeleman heeft op haar Facebookpagina aangekondigd dat ze even de spotlight zal mijden. De 25-jarige spring-in-‘t-veld kampt met een burn-out en neemt wat tijd voor zichzelf.

Al op haar negentiende belandde Eva Daeleman in de media, als sidekick van Peter Van de Veire in zijn ochtendshow op MNM. Na zes jaar non-stop aan het werk te zijn trok ze in haar eentje naar Vietnam en Thailand. De presentatrice van Eurosong 2014 wilde de koe bij de horens vatten en nadenken over haar toekomst. Het draaide heel anders uit voor de jonge blondine want onderweg kwam ze zichzelf tegen. Haar verhaal van twijfels, tranen en euforie bundelde ze in het boek Factor 25.

Intussen bleef Daeleman onvermoeibaar aan de slag. Naast haar radiowerk stak ze heel wat tijd in de promotie van haar boek. Toch ging midden september het licht uit, zegt de voormalige één-omroepster op haar Facebookpagina. ‘Hoe hard ik ook probeer, het lontje gaat niet meer branden. De batterij is platter dan plat. Ik kies even voor mezelf. Ik trek me voor onbepaalde tijd terug in mijn veilige cocon van middagdutjes, therapeutische appeltaart zonder gluten, vrienden, herfstbladeren, boeken en Netflixmarathons. Ze noemen het ook wel Burn-outland. Plezant voor efkes, maar hopelijk kan ik snel terug naar Radioland‘, aldus Daeleman.

Advertentie