Artikel

UNCATEGORIZED

Glennis Grace vecht familieruzie uit in de media

In Nederland is er dezer dagen heel wat te doen rond Glennis Grace die via de media overhoop ligt met haar moeder en tante.

De mediahetze raakte ontketend toen Glennis Grace in een tijdschrift uithaalde naar haar moeder. ‘Sinds kort besef ik dat mijn jeugd niet normaal was. Mijn moeders handjes zaten los, ze mishandelde me. De angst die ik heb gehad voor mijn moeder, dat mag geen enkel kind overkomen’, zei de Nederlandse songfestivalkandidate van 2005.

‘Het is een grof schandaal wat hier gebeurt. Het is net haar vader die er nooit voor haar was’, reageerde Wilhelmina Becht, de tante van Grace. ‘Eigenlijk zijn de rollen omgekeerd. Glennis is de agressieveling in het verhaal. Zij heeft haar moeder in juni van vorig jaar nog in de buik getrapt’, klinkt het.

Dat werd dan weer meteen door Grace ontkend. ‘Het was niet mijn bedoeling om een familierel te ontketenen, ik hoop dat het ooit nog goedkomt’, aldus de Nederlandse zangeres die op 19 februari in het Antwerpse Sportpaleis zal optreden als een van de Ladies of Soul, samen met Natalia.