UNCATEGORIZED

Hasselt wuift Laura Tesoro uit

Na de succesvolle eerste editie van Het Grootste Café konden Peter Van de Veire en Miguel Wiels niet anders dan er een vervolg aan breien.

Het ambiancefeest verhuist dit jaar van de Antwerpse Lotto Arena naar de Ethias Arena in Hasselt. Op zaterdag 30 april verwelkomen de gastheren daar onder andere Ian Thomas en Niels Destadsbader. Ook wordt Milk Inc in de bloemetjes gezet. ‘Onze verhuis naar Limburg moesten we nu eenmaal in stijl aanpakken. Wie anders dan Milk Inc mocht dus niet ontbreken op ons lijstje? Vorig jaar zaten Regi en Linda nog in hun sabbatical, maar nu gaan ze er een feestje van maken want ze bestaan twintig jaar. Ze scoorden zoveel hits, ze gaan het nog lastig krijgen met de keuze van de nummers’, aldus Van de Veire.

Ook onze songfestivalkandidate Laura Tesoro tekent present. ‘We willen haar nog een laatste boost geven voor ze naar Stockholm trekt voor de grootste liedjeswedstrijd ter wereld. Ze heeft zoveel talent en uitstraling en dat zal ze sowieso tonen op ons podium. We wuiven haar feestelijk uit voor ze naar Zweden trekt’, klinkt het.

Advertentie