Uncategorized

UNCATEGORIZED

Nina Sublatti brengt nieuwe single uit

De 20-jarige Nina Sublatti, vorig jaar nog de Georgische kandidaat op het Eurovisie songfestival in Oostenrijk, heeft haar fans verrast met een nieuwe single en de bijhorende videoclip.

Het nieuwe nummer, ‘Dark Desire‘, luidt een verrassende, nieuwe stijl in voor de voormalige songfestival deelneemster.  Het liedje is een alternatieve ballade geworden, waarin werd samengewerkt met de populaire Georgische violist Giorgi Zagareli. Hij is ook te zien in de videclip. Het donkere ‘Dark Desire‘ staat daarmee in groot contrast met haar inzending ‘Warrior‘, waarmee ze toch een mooie elfde plaats wist te bemachtigen in de finale afgelopen jaar.

De donkere tonen van het lied worden ook sterk bespeeld in de video clip. Daarin mocht Nina haar kunsten als meermin even laten zien, want de volledige clip werd namelijk onder water opgenomen. De video werd geregisseerd door David Gogokhia, de bekende Georgische regisseur die ook videoclips voor Adele, Will.IAM en Britney Spears op zijn palmares heeft staan. Het duo werkte voordien ook al samen aan de ‘Warrior‘ video. Het resultaat kan je hieronder bekijken. ‘Dark Desire‘ kan je nu kopen via i-Tunes.

Advertentie