Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSUNCATEGORIZED

OG3NE pakt uit met nieuwe single én look

Er is leven na Lights & Shadows! Lisa, Shelley en Amy hebben internationaal gerespecteerde producers en songwriters gevraagd materiaal voor het trio te schrijven. Na een selectie heeft OG3NE een aantal nummers opgenomen. But I Do is de eerste single en bij die release hoort een compleet nieuwe look.

Met But I Do pakken de zusjes meteen uit met een grote naam, want Zweedse popster Zara Larsson schreef mee aan het liedje. Naast Larsson werkten ook Jaz Rogers en DreamLab mee aan het nummer. De inbreng van Zara is goed te horen, want OG3NE kiest na hun klassieke ballade waarmee ze elfde werden op het songfestival in Kiev, dit keer voor een heel dansbaar liedje. Een stijlbreuk.

Over stijl gesproken, de drie zangeressen kregen een hele make-over om hun nieuwe single voor te stellen. Vooral hun nieuwe kapsels vallen op. Nederland maakte er kennis mee tijdens het populaire Gouden Televizier-Ring Gala. De meningen over zowel het lied als de look lopen uiteen. Je kan het liedje downloaden of streamen.

play

Advertentie