UNCATEGORIZED

Ruslana hoofdact op jaarlijks ‘Eurovision Gala’ in Luxemburg

Samen met de zangeres uit Oekraïne zakken ook Sestre, Sinplus, Nadine Beiler, Baccara, András Kalláy-Saunders en Gigliola Cinquetti af naar het feestelijke evenement. Onbekende artiesten nemen het ondertussen tegen elkaar op om de zangwedstrijd die aan het gala verbonden is te winnen.

Het gala, een organisatie van OGAE Luxemburg, gaat al voor de achtste keer door. Dit jaar zullen zestien kandidaten uit verschillende landen een songfestivalliedje brengen voor het aanwezige publiek. Een internationale jury geeft in echte ‘Eurovisiestijl’ punten van één tot en met twaalf. Op het einde van de avond gaat één kandidaat met de eindoverwinning lopen.

Tijdens de pauze zorgen populaire songfestivalartiesten van verschillende generaties voor de nodige ambiance. Ruslana en haar collega’s zullen er hun klassiekers en andere hits zingen. Na het gala is er tijd voor een leuke afterparty met – uiteraard – songfestivalmuziek.

Eurovision Gala Night 2015 gaat door op zaterdag 31 oktober in het Luxemburgse dorp Mondorf-les-Bains. Er zijn nog tickets voor het evenement te koop.

Advertentie