UNCATEGORIZED

Sergio start 2016 met nieuwe single

Ik ben Sergio, zo heet het nieuwe levenslied dat de zanger uitbrengt op single. Met dit nummer borduurt Sergio verder op zijn vorige Nederlandstalige successen.

De tijd dat Sergio met enkele Ladies over zijn Sister zong, ligt al een hele tijd achter ons. Tegenwoordig kiest de man voor echte smartlappen met persoonlijke teksten. En persoonlijk, dat mag je letterlijk nemen met zijn nieuwste release. Het nummer gaat namelijk over de zanger zelf. Ik ben Sergio gaat over plezier maken en Sergio zingt dat hij geen spijt heeft van de keuzes die hij in zijn leven maakte. Eurosong-deelnemer Bart Herman schreef het liedje.

De autobiografische single van Sergio is binnenkort te downloaden.

Sergio's nieuwste single " Ik Ben Sergio "Nu te downloaden via Itunes==============================Met de bloedmooie Nederlandstalige pareltjes 'Je eigen leven' (nominatie 'Beste Lied Nederlandstalig' Radio 2 Zomerhit 2013), 'Ik kan niet zonder jou', 'Alleen bij jou' (De grootste Nederlandstalige hit van 2014!) en 'Oneindig', schonk ruwe bolster Sergio ons een intieme blik in zijn ziel. Na deze aangrijpende en persoonlijke nummers, die hij oa liet schrijven voor zijn zoon en vrouw, vond woelwater Sergio het de hoogste tijd om ook eens een nummer geheel aan zichzelf te wijden…en dan mag de sfeer uiteraard weer heel wat "anders" zijn!Bart Herman nam de uitdaging aan, kroop in de pen en schreef het nummer 'Ik ben Sergio'. Een single volledig op het lijf van Vlaanderens grootste showbeest geschreven; over feesten, het (niet) kwijtraken van wilde haren en geen spijt hebben van de keuzes die je maakt!

Geplaatst door Luc V Cauwenbergh op dinsdag 12 januari 2016

 

 

Advertentie