Ex-deelnemers

EX-DEELNEMERSUNCATEGORIZED

Serhat strikt Helena Paparizou voor duet

In 2016 was hij nog de kandidaat van San Marino op het Songfestival. Nu laat Turkse zanger Serhat Hacıpaşalıoğlu opnieuw van zich horen: hij heeft een duet opgenomen met Griekse schone Helena Paparizou, zij won in 2005 de liedjeswedstrijd met My Number One. Samen zingen ze Total Disguise.

Gloednieuw is dit liedje niet. Serhat bracht Total Disguise jaren geleden al uit. Toen was het een duet met Belgische zangeres Viktor Lazlo. Haar ken je nog als gastvrouw van het Eurovisiesongfestival 1987 in Brussel. Dat duet klonk toen zo:

play

Nu is er dus een nieuwe versie met Helena Paparizou als duetpartner. Er is geen info bekend over hoe deze samenwerking tot stand is gekomen. Je kan het nummer al kopen en streamen.

play

Dit is trouwens niet het enige duet dat Serhat recent heeft opgenomen. Met Martha Wash, ooit lid van The Weather Girls, nam hij een nieuwe versie op van zijn Songfestivalliedje I Didn’t Know. Met die versie haalde hij deze maand de Dance Club Songs hitlijst van Billboard. Dat is een lijst met liedjes die op dat moment populair zijn in de Amerikaanse nachtclubs.

play

Advertentie