Uncategorized

UNCATEGORIZED

‘Smoking Gun’: hier is de nieuwe Natalia

Met deze nieuwe single is Natalia volledig klaar om haar carrière een nieuwe wending te geven. ‘Het mag nu allemaal wat rustiger, vrouwelijker en minder agressief’, zegt de zangeres zelf in Het Laatste Nieuws.

Een nieuwe drive, nieuwe sound en ook een nieuw management. Natalia pakt het vanaf nu volledig anders aan. Ze hoopt stiekem op wat succes in het buitenland, maar de voornaamste focus blijft op het kleine Vlaanderen liggen. Conchita Wurst ziet in Natalia, die in 2004 deelnam een Eurosong, een ideale kandidate voor Stochholm 2016. Zouden de twee al gepraat hebben?

Smoking Gun is trouwens de voorbode van een nieuw album dat in januari in de rekken moet liggen. De vorige plaat van Natalia, Overdrive, stond vol met dancenummers. Achteraf gezien bleek die periode niet meer dan een experimenteel zijsprongetje. ‘Ik ben veranderd en dus zal mijn muziek ook anders klinken’, zegt de zangeres. Volgens haar manager zal die nieuwe plaat een mix zijn tussen Adele en Mark Ronson, maar zelf nuanceert Natalia dat. Afwachten dus.

Ondertussen is er veel te doen rond de videoclip van deze nieuwe single. Natalia is er naakt in te zien terwijl er een gevaarlijke slang over haar buik kronkelt. Clickbait dus.

Er werd gezorgd voor een release bij iTunes,

play

Advertentie