UNCATEGORIZED

Tom Dice brengt single ‘Right Between The Eyes’ uit

Tom Dice pakt eindelijk uit met de eerste single dat op zijn langverwachte, nieuwe plaat zal staan. Het liedje heet Right Between The Eyes en hij schreef het samen met Andy Burrows van Razorlight!

Het nummer is de eerste release van Tom sinds 2013. Deze nieuwe single is één van de liedjes die Tom opnam in een muziekstudio in Londen. Hij werkte namelijk afgelopen zomer in de Britse hoofdstad aan zijn album. De single is te streamen via de gekende platformen en is ook uit op iTunes.

 

Er is ook trouwens meer bekend geraakt over de releasedatum van Tom’s nieuwe plaat, die naar alle waarschijnlijkheid de naam I’ve Come A long Way kreeg. Er is een eerste try-out van de nieuwe nummers op donderdag 4 februari om 20.30 uur in concertzaal De Loods van organisator De Knoet. Tickets zijn al te koop.

Voor zijn derde album werkte hij samen met heel wat gewaardeerde muzikanten, waaronder dus ook met topper Andy Burrows (Razorlight, Burrows & Smith …). Burrows nam ook de productie van Tom’s nieuwe album op zich. Tom’s nieuwe nummers klinken veel volwassener dan de popliedjes die hij vroeger uitbracht.

Advertentie