Artikel

UNCATEGORIZED

Trijntje Oosterhuis verlaat Ladies of Soul

Na jarenlang deel uit te maken van de Ladies of Soul verlaat Trijntje Oosterhuis nu de meidengroep. De zangeres wil zich concentreren op haar solocarrière en op haar gezin. Trijntje was een van de initiatiefneemsters om de groep op te richten, maar nu moeten Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer met z’n vier verder.

De dames traden voor het eerst in 2012 op, als eerbetoon aan de overleden Whitney Houston. Dat sloeg aan en dus volgden er nog concerten. In 2015 en 2016 brachten ze de show ook naar Antwerpen. Volgend jaar staat Trijntje op 24 maart nog een keer op het podium, bij wijze van afscheid. De kaartverkoop voor dat concert is al begonnen.

Het is niet geweten of de andere Ladies er nu mee doorgaan op er ook mee ophouden. Want ook voor Glennis Grace zijn het spannende tijden. Haar versie van Whitney Houstons Run To You werd opgepikt door rapster Nicki Minaj en ging daarna viraal in de Verenigde Staten. Zodanig zelfs dat Grace op 21 juni in Los Angeles mag optreden. Een doorbraak voor de Nederlandse zangeres?

play