Uncategorized

UNCATEGORIZED

Trijntje spreekt niet meer met Anouk

Trijntje Oosterhuis en Anouk hebben geen contact meer met elkaar. Anouk, die in 2013 deelnam aan het songfestival, schreef Walk Along waarmee Trijntje dit jaar op het eurovisiepodium stond. De twee zijn goede vriendinnen, of waren dat alleszins.

Tijdens de talkshow RTL Boulevard deed Anouk enkele rake uitspraken over de prestaties van Trijntje op het songfestival in Wenen. ‘Als je met zo’n jurk komt, gaat het niet meer om het liedje’, zei Anouk. ‘Ze was verbaasd over de reacties. Dat is naïef.’

‘Maar met die uitspraken was ze niet blij’, zegt Anouk vandaag aan AD. Ze heeft Trijntje sinds het songfestival niet meer gezien en heeft enkel een voicemail ontvangen. ‘Ik heb haar laten weten dat mijn deur openstaat, maar ze had geen tijd’, zegt Anouk. ‘Ik begrijp het probleem niet want alles wat ik zei, had ik haar al verteld.’

Trijntje is teleurgesteld in haar deelname aan het songfestival. ‘Ik ben er klaar mee’, zei ze na de uitspraken van haar vriendin bij RTL Boulevard. ‘Dat begrijp ik wel, maar je moet tegen kritiek kunnen. Nou goed. Op naar Douwe Bob. Ik verwacht dat hij het goed gaat doen’, besluit Anouk.

De rebelse zangeres liet tijdens het interview ook weten dat ze aan een album met nieuw materiaal werkt. Dat zou volgend jaar verschijnen. Deze maand verschijnt haar Greatest Hits album.

Advertentie