Uncategorized

UNCATEGORIZED

Verkiest leadzanger Minus One ‘The Voice’ boven songfestival?

François Micheletto, zanger van Minus One, dook afgelopen weekend op in de Franse versie van The Voice. Hij is door naar de volgende ronde en daardoor komt zijn deelname aan het songfestival in Zweden misschien wel in het gedrang.

In hetzelfde jaar deelnemen aan talentenjacht The Voice en het Eurovisiesongfestival, François Micheletto zag daar duidelijk geen graten in. Afgelopen weekend zong de man de U2-song With Or Without You tijdens de blind auditions van The Voice: la plus belle voix. Eén van de coaches draaide zijn stoel om waardoor de zanger van band Minus One (nog steeds de Cypriotische songfestivalkandidaat) mag deelnemen aan de battles.

Als Micheletto ook die ronde overleeft, plaatst hij zich zo goed als zeker voor de liveshows. Klein probleempje: enkele van die liveshows vallen samen met de songfestivalavonden. Als hij die specifieke liveshows haalt, zal hij uit het programma moeten stappen om te kunnen optreden in Stockholm. Misschien was die deelname achteraf bekeken dan toch niet zo’n goed idee …

play

Advertentie