You’re A Vision

YOU’RE A VISION

Australië wint allereerste ‘You’re A Vision Award’ voor meest opvallende Songfestivaloutfit

Australië wint de nieuwe You’re A Vision Award. Volgens de Songfestivalfans droeg deelnemer Sheldon Riley de meest opvallende outfit op het voorbije Songfestival. De You’re A Vision Award zet inspirerende diversiteit en creativiteit op het Songfestival in de bloemetjes.

Sheldon Riley werd 15e op het voorbije Songfestival in Turijn. Hij zong er zijn lied Not the Same in een opvallende en oogverblindende witte jurk, die volgens de zanger zelf 40 kilo weegt. Die kledingkeuze was volgens de stemmende Songfestivalfans genoeg om de nieuwe en positieve You’re A Vision Award 2022 te winnen. Australië won met ruime voorsprong op nummers twee en drie, respectievelijk Spanje en Noorwegen. San Marino viel net buiten de top drie.

De volledige top drie:

  1. Australië
  2. Spanje
  3. Noorwegen

29 april 2022 werd de uitreiking van de nieuwe You’re A Vision Award aangekondigd. Opvallende broekpakken, jurken, kostuums en andere creaties blijven voor altijd en eeuwig een belangrijk onderdeel van de magie van het Songfestival. Soms neem je als artiest een risico en val je zo onbedoeld op of sta je in de schijnwerpers met een oogverblindende kledingkeuze. De You’re A Vision Award zet die inspirerende diversiteit en creativiteit in de bloemetjes.

play

Advertentie